FORUM: www.mstories.c0.pl TEAMSPEAK 3: 158.69.106.44:10477 IP SERWERA: 87.98.236.108:20172
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię:
Staż na Serwerze: Sprawdzamy Pod F5 w Grze
UID: Sprawdzamy Na Tabie w Grze
Serial: Sprawdzamy Pod F8 wpisując [serial] w Grze
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak/Nie)
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: (Tak/Nie)
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS/Paypal/PaySafeCard
Czy Posiadasz TeamSpek3: (Tak/Nie)
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?:
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:
Coś o Sobie(Min 5 Zdań):
PODANIA PISZEMY W ODPOWIEDZIACH !!!!
Imię:Paweł
Staż na Serwerze: Sprawdzamy Pod F5 w Grze na 1 edycji 3k minut a na tej 5 min
UID: Sprawdzamy Na Tabie w Grze 4
Serial: Sprawdzamy Pod F8 wpisując [serial] w Grze 56AEB9A91C94EAE5ADCF1E192939A334
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak/Nie) Tak
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: (Tak/Nie) Nie
Czy Posiadasz TeamSpek3: (Tak/Nie) Tak
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 8/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Ponieważ mam doświadczenie od 1 edycji gdzie zabrano mi moda trochę się zmieniłem i ogarnołem
i mam nadzieje że teraz mi się uda zostać moderatorem.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jestem Paweł mam 13 lat. Interesuje się policjom . Nie wyzywam innych jedyna jak oni zaczną gram w mta już 2 lata.
Gram też w CSGO mam kanał na yt 60 subów . I uwielbiam grać na serwerach RPG. Mam nadzieje że dostane się na stanowisko moda i że będe mógł pomagać wam przy serwerze
Imię: Daniel
Staż na Serwerze: kilka godzin
UID: 122
Serial: 8115560062E92EFAB03D8B6F336F7984
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: Tak
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: Nie
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: Jezeli będę widział ze serwer się rozwija to przeleje kwotę
Czy Posiadasz TeamSpek3: Tak
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: problemu z tym nie mam wiec 9.5
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: ponieważ jestem osoba dojrzała i pewna siebie
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Posiadałem własny serwer lecz brakowało czasu wiec zrezygnowałem z tego i miałem dłuższa przerwę od mta około 3 miesiące. Jestem osoba dojrzala, pewna siebie, szybko się angażuje i staram się iść do przodu. Jestem także stanowczą osobą, trudno mnie zaskoczyć. Moją zaletą jest również to jak coś zaczynam to staram się to kończyć.
Pozdrawiam ekipę
Donek
Imię: Piotr
Staż na Serwerze: 221 Minut
UID: 197
Serial: F2FC7324BA8A483FC507FF2D40DE8A94
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: (Tak/Nie) Nie
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: Dopóki serwer sie bardziej nie rozwinie nie przeleje żadnych pieniędzy.
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 9/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Jestem ogarniętą osobą. Spędze dużo czasu w grze aby, komuś umilić gre i im pomagać jak nie wiedzą co zrobic np.: jest nowy gracz i nie wie gdzie zdać Prawo Jazdy.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jestem Piotr mam 15 lat. Cenie w sobie prawde rzadko kłamię. Lubie grać w gry które polegają na strzelaniu np.: CS. Posiadam Laptopa słabej jakości, zbieram pieniądze na nowy komputer. Mam psa o imieniu Amor, jest on psem polowniczym więc, często wychodze z nim do lasu pobiegać. Lubie biegać w pobliskich lasach. Zajmuje się też eksploracją różnych ruin, czy też bunkrów wokół mojej okolicy (nie nagrywam tego ponieważ, nie mam odpowiedniego sprzętu. Uwielbiam Pomagać innym ludzią w szczególności jeśli, ktoś błądzi w życiu wtedy staram mu się pomóc.
Imię: Paweł
Staż na Serwerze: Sprawdzamy Pod F5 w Grze: 7 MINUT
UID: Sprawdzamy Na Tabie w Grze 271
Serial: Sprawdzamy Pod F8 wpisując [serial] w Grze: D81BE2389DD922DE9F69D852EF7E4E42
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: PaySafeCard jeżeli zajdzie potrzeba.
Czy Posiadasz TeamSpek3: Tak, ale nie używam.
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 10/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Jestem sobie Paweł i pochodzę z województwa Podlaskiego, tak wiem mam 14'ście lat i pewnie nie jesteście przekonani bo nie używam teamspeaka, ale się możecie do mnie przekonać, niektórzy kojarzą mnie z odwalaniem i tak dalej tak to prawda, ale umiem się pokazać z tej dobrej strony i godnie reprezentować serwer, frakcje czy samego siebie. Jestem miłą osobą otwartą na nowe przyjaźnie, nie wszczynam gówno burzy o byle co i staram się uczyć nowych o podstawach grania czy też o RP, tak też gram na scenie RolePlay i niektórzy mogą mnie kojarzyć z pewnego serwera, ale nie ma co o tym wspominać. Interesuje się urbexem który też uprawiam i czasem z kolegami chodzimy, ASG, paintball i sport, uwielbiam sport o tak. Nie jestem taki, że jak ktoś jest młodszy to się z niego naśmiewam, otóż nie bo też sam kiedyś byłem młodszy i wiem coś o tym, nawet każdy z nas był młodszy więc może się przekonać, wiek nie ma znaczenia w takim czymś, no ale nie ma co podważać zdania, że młoda osoba zachowuje się baaaardzo niegrzecznie i patologicznie to wtedy można się wkurzyć, to jest wiadome. Mam nadzieje, że moje podanie jest na poziomie i zostanie pozytywnie sprawdzone.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jestem sobie Paweł tak jak opisywałem wyżej jestem osobą miłą i otwartą na nowe przyjaźnie. Nie wszczynam bezsensownych kłótni mających na celu stworzenie tylko gówno burzy i tak dalej, supportowałem już na kilku serwerach to jest wiadome i mam pojęcie o komendach. Nie ma co się w takim czymś rozpisywać, nie będę opisywał swoich np. intymnych spraw to jest wiadome, ale jestem otwarty na wszystkich i w razie czegoś by się ktoś chciał dowiedzieć to oczywiście odpowiem .
Z poważaniem vizard.
Ostatnio edytowany przez vizard180stopni (2017-04-28 22:26:32)
Imię: Mateusz
Staż na Serwerze: Około 2 godzin.
UID: Dodam później, bo nie mamm aktualnie dostępu do kompa.
Serial: 6403D6304D5321D8049B4A999F092AA2
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak/Nie) Jak najbardziej.
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: Nie.
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS/Przelew bankowy. Kwota zależy ile będę w stanie dać jak i ile będzie potrzeba.
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 9. Mam jedynie problem z czytelnym pisaniem. Ale takto na klawiaturze to dobrze sobie radzę.
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Dlaczego ja? Otóż, nie będę się rozpisywał zbytnio, ponieważ jedynie co mam do powiedzenia to to że byłem supportem na wielu popularnych jak i mniej popularnych serwerach RPG jak i nawet RP. Doświadczenie mam ogromne, nie trudne mi żadne sytuacje aby pomagać ludziom w poszczególnych chwilach. Jestem osobą cierpliwą,opanowaną jak i bardzo pomocną, zacząłem grę na tym serwerze pare dni temu i na prawdę dobrze się tu już zaklimatyzowałem i myślę że dacie mi szanse bo na prawdę nie pożałujecie.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Nazywam się Mateusz, na karku mam już 16, wybiła mi 2 maja, interesuję się piłką nożną jak i motoryzacją. Co do piłki to preferuję stronę z trybun, lubię udać się na mecz i wspierać moją ulubioną drużynę. Co do motoryzacji bardzo wielbię niemieckie marki i w przyszłości postanawiam jedną z niemieckich marek śmigać. Mieszkam w Radomiu, woj. Mazowieckie. Na co dzień uczęszczam do trzeciej klasy gimnazjum a w przyszłym roku szkolnym mam zamiar iść do zawodówki bo w wyższej szkole nie mam na co liczyć . Myślę że moje podanie nie będzie nudne do czytania oraz wywnioskujecie z tego że dam radę na stanowisku supporta, i nie poddam się aby stracić go potem łatwo, bo bardzo mi na nim zależy. Mam nadzieję że wkrótce podamy sobie internetową dłoń i będziemy razem współpracować. Pozdrawiam baker aka mausjEk.
Imię: Paweł
Staż na Serwerze: 300minut
UID: 966
Serial: E8AE2727A433F67CAFDDFE55042FCE03
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS/Paypal/PaySafeCard| SMS,PaySafeCard
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 9,5/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Dlatego że wiele razy byłem na innych serwerach moderatorem a nawet administratorem przez jakiś rok więc jestem doświadczony.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Mam na imię Paweł mieszkam w Województwie Małopolskim. chodzę do 1 klasy gimnazjum. Interesuję się sprzętem elektornicznym. W przyszłości chciał bym zostac informatykiem. Mam Psa I dwa chomiki.
Imię: Marcel
Staż na Serwerze: 869m
UID: 1221
Serial: 3EEA1585FC0581FB08EAA3E5C2D5CB94
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: Nie tylko jeden raz RendeRowTV mnie zbanował przez przypadek za nic.
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 8/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Jestem mądry dostałem się do PSP mam doświadczenie na innych serwerach. Bardzo lubię pomagać innym którzy zaczynają rozgrywkę lub mają jakiś problem.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jestem Marcel interesuję się sportem, dziewczynami, motoryzacją, strażą i informatyką. Mam bardzo dobre stopnie w szkole. Bardzo szybko radzę sobie w trudnych sprawach. W przyszłości pragnę zostać mechanikiem gdyż ten zawód mnie też interesuje. Jestem bardzo aktywny. Potrafię znieść jakieś wyzwiska które padają na mój temat.
Jak się nie dostanę to trudno nie zawsze można osiągnąć to czego się chcę. Chciałem bardzo Pozdrowić administrację!!
Imię: Patryk
Staż na Serwerze: 124 min ( będzie więcej )
UID: 1299
Serial: F4385F4EFE57870789A946A69B433E44
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS, może Paysafecard. Ale raczej SMS bo w mojej miejscowości nie ma Paysafecard. ;(
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Myślę że wystarczająco dużo gram na serwerze i dobrze go znam, regulamin serwera jest mi dobrze znany i staram się za wszelką cenę go nie łamać. Mój charakter pozwala mi na podejmowanie decyzji z zimną głową także z bezsensownymi karami nie miałbym nic wspólnego. Lubię spędzać tutaj czas jako gracz, chciałbym umilić ten czas również innym służąc pomocą jako moderator.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jak już wcześniej wspomniałem nazywam się Patryk. Mam 14 lat, mieszkam w Ciosańcu. Uczęszczam do Gimnazjum. Interesuję się sportem, głównie piłką nożną. Czasami lubię sobie poszperać przy komputerze. Uwielbiam słuchać muzyki, jak i także z czystej przyjemności dla samego siebie ją śpiewać. Jestem normalnym, spokojnym chłopakiem, który ma swoje ambicje, cele i zawsze dąży do ich zrealizowania. Mam poczucie humoru, lubię rozmawiać z ludźmi i nawiązywać nowe kontakty. Na ogół jestem kulturalną osobą, szanującą siebie oraz innych.
Imię:Nikodem
Staż na Serwerze: 377Minut
UID: 1354
Serial: 341C8A22F52FAF4E6BB5E90BD124CE43
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: Nie)
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?:SMS
Czy Posiadasz TeamSpek3: (Nie
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 10/10?
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:Jestem bardzo dobry do Serwer serwer bardzo mi się podoba i chcę na nim grać
Coś o Sobie(Min 5 Zdań):1.Ja mam na imię Nikodem i mam 13lat i Pochodzę z Sląska i mieszkam w Katowicach
2.Jestem bardzo dobry fajny Każdy mnie lubi.
3.Mam dobre oceny w szkole uczę się dobrze.
4.I pozatym lubię kolegów koleżanków itk.
5.Jestem bardzo przystojny wymawiam się ortograficznie
Serwer jest Zajebisty Zawszę na nim bedę grał i chce zostać Moderatorem
Ostatnio edytowany przez Nikodem (2017-06-06 18:25:43)
Imię:Nikodem
Nick:Niko
Staż na Serwerze: 377Minut
UID: 1354
Serial: 341C8A22F52FAF4E6BB5E90BD124CE43
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: Nie)
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?:SMS
Czy Posiadasz TeamSpek3: (Nie
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 10/10?
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:Jestem bardzo dobry do Serwer serwer bardzo mi się podoba i chcę na nim grać
Coś o Sobie(Min 5 Zdań):1.Ja mam na imię Nikodem i mam 13lat i Pochodzę z Sląska i mieszkam w Katowicach
2.Jestem bardzo dobry fajny Każdy mnie lubi.
3.Mam dobre oceny w szkole uczę się dobrze.
4.I pozatym lubię kolegów koleżanków itk.
5.Jestem bardzo przystojny wymawiam się ortograficznie
Serwer jest Zajebisty Zawszę na nim bedę grał i chce zostać Moderatorem
Imię: Karol
Staż na Serwerze: 598 (ciągle idzie w góre)
UID: 1326
Serial: 0283A2AD84455460C36B96F3AFAE1092
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS 10-20zł
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 10/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:Ponieważ pomagam graczom , szanuje wszystkich , lubie mta i jestem wstanie poświęcić dużo czasu
na serwer
Coś o Sobie(Min 5 Zdań):Nazywam się Karol.Mam dobrą znajomość jezyka angielskiego , Rosyjski tak 3/10 . Lubie jezdzic rowerem MTB
codziennie robie okolo 20-30kilometrów. Dostalem 2 miejsce w zawodach "family cup Sorkwity". Bardzo lubie serwer , ponieważ chcem żeby
zawsze była osoba na serwerze która może pomóc
Ostatnio edytowany przez LWGHabro (2017-06-10 16:25:25)
Imię:Karol
Staż na Serwerze: Sprawdzamy Pod F5 w Grze kilka minut
UID: Sprawdzamy Na Tabie w Grze 70
Serial: Sprawdzamy Pod F8 wpisując [serial] w Grze F9D23CE5B14227C3F0DE7D499A900583
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak/Nie) tak
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: (Tak/Nie) nie
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS/Paypal/PaySafeCard sms paypal
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:Bo się nadaję do moderatora miły jestem dla graczy i ich lubię znam wszystkie komendy
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jestem Karol mam 14lat lubię grać w piłkę nożną. Lubię jeżdzić rowerem moim ulubionym sportem jest piłka nożna. Mieszkam w Monkach na ulicy wyzwolenia.Nie lubię się kłućić dlatego jestem miły. Interesuje się grami fifa mta i gta v.Codziennie jeżdżę rowerem około 5-10km.
Imię: Kacper
Staż na Serwerze: 65 minut i rośnie
UID: 587
Serial: 5C491440552AD1C16B92F673518F14A1
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu? : Nie
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS, Paysafdcard
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 9
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Ponieważ jestem odpowiedzialną osobą na to stanowisko. Jestem opanowany, konsekwentny, z poczuciem humoru. Bardzo często organizuje dużo akcji RP oraz dużo eventów. Moją zaletą jest punktualność. Jednak wadą jest szczerość. Chciałbym się nauczyć moderować oraz być pomocny dla nowych graczy naszego serwera. Mam nadzieję że dacie mi szansę się wykazać. Mam zamiar stać na straży kultury oraz porządku naszego serwera.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Mam na imię Kacper. Chodzę do szkoły ponadgimnazjalnej o profilu ratowniczym. Moją pasją jest ratownictwo medyczne oraz pływanie. Jestem osobą opanowaną, kulturalną, nie sprawiającą problemów. Jestem nastawiony zawsze pozytywnie do każdej osoby z która mam zamiar współpracować oraz graczami. Bardzo lubię organizować eventy nie tylko na serwerze ale i także na Team Speaku. Mam za sobą dużo stażu we frakcjach na innych serwerach. Szybko się uczę dlatego nie mam problemu z wchłanianiem nowych rzeczy.
Pozdrawiam
Edit: Dodałem kilka słów
Wiadomość dodana po 2 h 25 min 49 s:
Imię: Kacper
Staż na Serwerze: 202 minut i rośnie
UID: 587
Serial: 5C491440552AD1C16B92F673518F14A1
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu? : Nie
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS, Paysafdcard
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 9
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Ponieważ jestem odpowiedzialną osobą na to stanowisko. Jestem opanowany, konsekwentny, z poczuciem humoru. Bardzo często organizuje dużo akcji RP oraz dużo eventów. Moją zaletą jest punktualność. Jednak wadą jest szczerość. Chciałbym się nauczyć moderować oraz być pomocny dla nowych graczy naszego serwera. Mam nadzieję że dacie mi szansę się wykazać. Mam zamiar stać na straży kultury oraz porządku naszego serwera.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Mam na imię Kacper. Chodzę do szkoły ponadgimnazjalnej o profilu ratowniczym. Moją pasją jest ratownictwo medyczne oraz pływanie. Jestem osobą opanowaną, kulturalną, nie sprawiającą problemów. Jestem nastawiony zawsze pozytywnie do każdej osoby z która mam zamiar współpracować oraz graczami. Bardzo lubię organizować eventy nie tylko na serwerze ale i także na Team Speaku. Mam za sobą dużo stażu we frakcjach na innych serwerach. Szybko się uczę dlatego nie mam problemu z wchłanianiem nowych rzeczy.
Pozdrawiam
Edit: Dodałem kilka słów
Ostatnio edytowany przez Dragon546 (2017-09-03 16:08:09)
Imię:Kacper
Staż na Serwerze:50min
UID: 24
Serial: 36A067103C992C1661BE44D2523580E2
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera: (Tak/Nie)tak
Byłeś Karany na Serwerze za CBK, Oszustwa lub Inne Rzeczy Tego Typu?: (Tak/Nie)Nie
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: SMS/Paypal/PaySafeCard:Sms 5 zł
Czy Posiadasz TeamSpek3: (Tak/Nie)tak
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?:10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:Lubie Pomagać graczą,Jestem miły oraz Chciałbym się przydać
Coś o Sobie(Min 5 Zdań):Interesuje się Informatyką, mam 12 Lat (Jestem Ogarnięty).Często Gram w MTA
i Uwielbiam wasz serwer od 1 edycji!
Imię: Daniel
Staż na Serwerze: 119 minut
UID: 13
Serial: 61F42AB48E44DC901EF635624CE0D8A2
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: PaySafeCard jak tylko będę miał.
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?: 9/10
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?: Ponieważ już nie raz byłem supportem, moderatorem, adminem, RCON znam trochę komend. Jestem ogarnięty nie kłucę się z innymi. Chętnie pomagam innym osobom, jak byłem a administracji dostawałem wiele pochwał z tego powodu. Jestem uprzejmy, słucham się innych.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań): Jestem miłym chłopcem, słucham się innych i starszych osób. Interesuję się informatyką i samochodami. Szybko się czegoś uczę nie przeklinam ani nie wyzywam innych. Pomagam wielu osobom czy to w świecie rzeczywistym czy to w grze. Umiem organizować fajne i oryginalne imprezy (event). Nie raz byłem w frakcjach oraz w administracji wiem jak się zachowywać w różnych sytuacjach
Imię:Kacper
Staż na Serwerze: 120min
UID:75
Serial:CACCC7D0EC82516EA80AB9C76715B924
Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera:Tak
Jaką Kwotę Przeznaczysz na Serwer?: PaySafeCard
Czy Posiadasz TeamSpek3:Tak
Jak Oceniasz Swoje Zdolności Ortograficzne Oraz Interpunkcyjne w Skali 1/10?:9+
Dlaczego Mamy Wybrać Akurat Ciebie?:Według mnie na owe stanowisko zasługuje ponieważ lubię pomagać graczom,lubię z nimi grać,pisać,gadać przez modulator głosowy "Team Speak2" a także po prostu chcę wesprzeć w jakiś sposób serwer na przykład przez robienie konkurów (np Szybkie Palce,ZTP,Derby,BR,Chowany,Wyścigi,Pościgi) a także trochę odciążyć administratorów,RCON i developerów bo wiem że mają dużo pracy nad serwerem a my jako gracze zaśmiecamy im tylko Wiadomości prywatne a także Wiadomości pod komendą /adm.I w dużym skrócie chcę po prostu pilnować porządku na serwerze i porządku wobec gracz.
Coś o Sobie(Min 5 Zdań):Cześć a za razem witam bo na pewno są tu osoby starsze od mnie i trzeba do nich zwracać się z szacunkiem ale do rzeczy.Nazywam się Kacper.Mam lat 15.Pochodzę z województwa zachodniopomorskiego a dokładnie 50 km od Myśliborza a 100 km od Szczecina.Interesuje się informatyką bardzo się ty jaram chodzę na różne kółka informatyczne składam sam różne rzeczy od małych robotów z starych ale działających samochodzików,drugim moim zainteresowaniem a wręcz pasją jest modelarstwo lubię w wolnym czasie sobie poskładać samochodziki z patyczków od lodów a także samoloty,kolejnym moim zainteresowaniem jest motoryzacja lubię też sobie popatrzeć w prawdziwy silnik czy to samochodu czy to motoru lubię ryk silnika jak to niektórzy mówią że mam smykałkę do motoryzacji już nie raz wymieniłem silnik w motorze po (np.zatarciu) a także umiem wymieniać świece zapłonowe a także fajkę,kolejnym przed ostatnim już zainteresowaniem jest pożarnictwo które nabyłem po moim tacie który pracuje w Państwowej Straży Pożarnej a także po wujku który pracuje w Ochotniczej Straży Pożarnej więc u mnie w rodzinie jest to przekazywane z pokolenia na pokolenie,już ostatnim moim zainteresowaniem jest pomoc w schronisku z psami (np dawanie im wody karny,wyprowadzanie) niektórzy się z tego śmieje ale te pieski też mają uczucia i też potrzebują czułości drugiej osoby.Trochę mam tych zainteresowań ale też to dobrze znaczy o mnie.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.01 MB (Maksimum: 1.22 MB) ]