FORUM: www.mstories.c0.pl TEAMSPEAK 3: 158.69.106.44:10477 IP SERWERA: 87.98.236.108:20172

FORUM: www.mstories.c0.pl TEAMSPEAK 3: 158.69.106.44:10477 IP SERWERA: 87.98.236.108:20172

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-11-06 00:54:23

RendeRowTV
Administrator RCON
Liczba postów: 36
Windows 7Chrome 54.1.2840.59

[ON] Rekrutacja do Transport Of San Andreas

REKRUTACJA

Twoje imię:
Twój wiek:
Twoje UID:
Twój Staż na Serwerze:
Twój serial:
Zapoznałeś się z regulaminem TSA?: (Tak/Nie)
Byłeś karany na serwerze za CBK, oszustwa lub inne rzeczy tego typu?: (Tak/Nie)
Czy Lubisz Pomagać innym? (Tak/Nie)
Czy posiadasz TeamSpek3/Skype? oraz sprawny mikrofon?: (Tak/Nie)
Jak oceniasz swoje zdolności ortograficzne oraz interpunkcyjne?
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?
Coś o sobie:

PODANIA PISZEMY W ODPOWIEDZI !!!

f40cxj.png

#2 2017-04-28 22:27:04

vizard180stopni
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsChrome 57.0.2987.133

Odp: [ON] Rekrutacja do Transport Of San Andreas

Twoje imię: Paweł
Twój wiek: 14
Twoje UID: 271
Twój Staż na Serwerze: Pół godziny.
Twój serial: D81BE2389DD922DE9F69D852EF7E4E42
Zapoznałeś się z regulaminem TSA?: Tak
Byłeś karany na serwerze za CBK, oszustwa lub inne rzeczy tego typu?: Nie
Czy Lubisz Pomagać innym? Tak
Czy posiadasz TeamSpek3/Skype? oraz sprawny mikrofon?: Tak, ale nie używam.
Jak oceniasz swoje zdolności ortograficzne oraz interpunkcyjne? 1/10
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? estem sobie Paweł i pochodzę z województwa Podlaskiego, tak wiem mam 14'ście lat i pewnie nie jesteście przekonani bo nie używam teamspeaka, ale się możecie do mnie przekonać, niektórzy kojarzą mnie z odwalaniem i tak dalej tak to prawda, ale umiem się pokazać z tej dobrej strony i godnie reprezentować serwer, frakcje czy samego siebie. Jestem miłą osobą otwartą na nowe przyjaźnie, nie wszczynam gówno burzy o byle co i staram się uczyć nowych o podstawach grania czy też o RP, tak też gram na scenie RolePlay i niektórzy mogą mnie kojarzyć z pewnego serwera, ale nie ma co o tym wspominać. Interesuje się urbexem który też uprawiam i czasem z kolegami chodzimy, ASG, paintball i sport, uwielbiam sport o tak. Nie jestem taki, że jak ktoś jest młodszy to się z niego naśmiewam, otóż nie bo też sam kiedyś byłem młodszy i wiem coś o tym, nawet każdy z nas był młodszy więc może się przekonać, wiek nie ma znaczenia w takim czymś, no ale nie ma co podważać zdania, że młoda osoba zachowuje się baaaardzo niegrzecznie i patologicznie to wtedy można się wkurzyć, to jest wiadome. Mam nadzieje, że moje podanie jest na poziomie i zostanie pozytywnie sprawdzone.
Coś o sobie: Jestem sobie Paweł tak jak opisywałem wyżej jestem osobą miłą i otwartą na nowe przyjaźnie. Nie wszczynam bezsensownych kłótni mających na celu stworzenie tylko gówno burzy i tak dalej, supportowałem już na kilku serwerach to jest wiadome i mam pojęcie o komendach. Nie ma co się w takim czymś rozpisywać, nie będę opisywał swoich np. intymnych spraw to jest wiadome, ale jestem otwarty na wszystkich i w razie czegoś by się ktoś chciał dowiedzieć to oczywiście odpowiem [dblpt]D.
Z poważaniem vizard.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
warframe - harnasrpg - milkmc - alwaysevolvingpylife - 3life

[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 573.82 kB (Maksimum: 638.16 kB) ]